Lets’go

Na mijn middelbare school wist het zeker! Ik wilde een beroep waar ik én met mensen contact zou hebben én voor een gezonde huid kon gaan zorgen. Samen met mijn klant aan een gezonde huid werken geeft mij de voldoening waar ik naar op zoek was.

Dit resulteerde in een opleiding als allround schoonheidsspecialiste, en sinds 2009 heb ik vol trots mijn eigen salon geopend.
Een aantal jaren heb ik naast de salon nog een baan gehad. Door veranderingen in mijn leven (het krijgen van een eerste kind ) heb ik besloten alleen nog te gaan voor de salon. Een fijne combinatie tussen de salon en privé als resultaat.

Kruispunt:
Al snel stond mijn agenda helemaal vol. Ondertussen had ik ook 2 kinderen gekregen. Doordat ik alle ballen in de lucht moest houden als werkende moeder, kon ik door de drukte niet meer de kwaliteit leveren die ik zo belangrijk vind. Ik stond op een kruispunt en realiseerde mij dat ik het anders wilde.
De keuze om alleen nog maar behandelingen aan te bieden aan vrouwen die het belangrijk vinden om naast hun drukke baan en gezin, hun huidverzorging grondig aan te pakken, was snel gemaakt. Dit omdat ik zelf ervaar dat door mijn drukke leven, mijn huid al de eerste tekenen van veroudering toont. Verzorgd ouder worden is voor mij een must!

Zichtbare huidverbetering
Ik vind het belangrijk om mijn vakkennis continue up-to-date te houden. Hiervoor volg ik vele trainingen en cursussen op het gebied van de huid.

Deze kennis neem ik mee in mijn adviezen om de beste behandelingen te bieden aan mijn klanten en het product- advies voor thuisgebruik. Zo kan ik samen met mijn klant komen tot het beste resultaat voor de huid

Uiteraard zorg ik ervoor dat tijdens de behandeling het stuk ontspanning ook centraal staat.

Als je mij zou kennen zou je weten dat…:
Ik gek ben op chocola, en ter compensatie probeer ik ook lekker te sporten en leuke dingen te doen met man en kinderen.
Gezonde voeding vind ik belangrijk ( voor een mooie huid en gezond lichaam) maar ook ik zondig zeker wel een keer met een lekkere snack, motto: “het leven moet leuk blijven” benoem ik dan ook graag ;).
Naast de zachte “crème” handen heb ik ook groene vingers. Mijn tuinhandschoenen liggen dan ook gereed, de ontspanning zoek ik vaak op in onze mooie tuin. 

Beautymotor
Mijn “motor” draait op volle toeren en ik weet zeker dat ik met mijn resultaat gerichte behandelingen heel veel klanten een prachtige huid ga geven de komende jaren. 

Boek nu een huidverbeterende behandeling

Lieve groet,

Suzanne

salon