Acnebehandeling
Ooh nee daar zit er weer één, ontsierende puitjes en mee-eters die door verschillende oorzaken kunnen ontstaan.
Hoe zou het voor je zijn dat je ’s ochtends vol vertrouwen de deur uit kan stappen zonder een flinke ontsteking in je gezicht? Dit is mogelijk, samen gaan we een behandeltraject aan om jouw huid rustig en clean te krijgen van acne. Naast het behandelen krijg je ook adviezen mee om de behandelingen tot een succes te krijgen.

Bij Schoonheidssalon Suzanne kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van de acne behandelingen. Vraag ernaar bij uw huisarts of zorgverzekering of u in aanmerking komt voor vergoeding.

 

 https://huidcomfort.nl/product-categorie/huidprobleem/acne/

De behandeling bestaat uit:

 • Huidanalyse
 • Oppervlakte reiniging
 • Diepte reiniging
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Masker
 • Verzorgende crème

Glycopeel Sothys (extra)
45 of 60 minuten

Een peeling van de bovenste huidlagen. Het zorgt ervoor dat uw huid schoner en egaler aanvoelt. Geschikt voor o.a.

 • Vette huid met onzuiverheden
 • Vermoeide huid
 • Rimpeltjes en lijntjes
 • Pigmentvlekken en littekens
 • Droge ruwe huid

Voorafgaand aan de behandeling wordt een huiddiagnose gesteld om te kijken of het huidtype geschikt is voor de peeling.

Huidverbeterende behandeling/ hydratatie:
90 minuten incl. epileren wenkbrauwen.
Herken je dit: Een huid die droog aanvoelt? En zie je fijne lijntjes ontstaan ?
Je huid heeft een tekort aan hydratatie. Hoe zou je het vinden als je huid weer comfortabel aanvoelt en er zichtbaar gladder uit gaat zien? Deze hydra3ha behandeling zorgt voor een optimale hydratie en daarmee een mooi anti-verouderings effect.

Huidverbeterende behandeling / huidverjonging :
90 minuten gezichtsbehandeling incl epileren.

Wanneer je in de spiegel kijkt, kun jij je rimpels dan ook wel wegkijken?
Het is onderdeel van het ouder worden, maar hoe fijn zou het zijn dat je dit proces kunt vertragen en  je huid zo lang mogelijk er vitaal en zo egaal uit te laten zien.
Dit is mogelijk, geef je huid een flinke boost door te investeren in een kuur van 3 behandelingen.
Tijdens het traject houden we de veranderingen bij doormiddel van foto’s en kun jij een prachtig verschil ervaren in stevigheid en zichtbaar gladder worden van de huid .

Bindweefsel massage:
Zit je bij de kapper in de spiegel te kijken, zie je dat je huid toch wel aan het veranderen is.
De lijnen rondom de mond, die fronsrimpel waar je nu niet meer omheen kunt en dan de kraaienpootjes rondom de ogen. Heb je al eens van bindweefselmassage gehoord?
Doormiddel van een specifieke massage techniek van het gezicht en decolleté zorg ik ervoor dat de aanmaak van collageen word gestimuleerd. De doorbloeding wordt op gang gebracht en afvalstoffen daarmee afgevoerd. Na de massage zie je en voel je al gelijk verandering in de huid. Deze massage is in kuurvorm van 6 of 10 behandelingen aan te raden. Maar ook heel goed te combineren met een van de gezichtsbehandelingen.

Elektrisch ontharen

Haargroei in het gelaat kan erg storend zijn en sociaal een belemmering. Er bestaan diverse methodes om overmatig haargroei te behandelen. Eén daarvan is elektrisch ontharen. Een methode die haargroei vermindert door middel van de diathermie en blend methode.

Bij Schoonheidssalon Suzanne kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van de elektrisch onthaar behandelingen. Vraag ernaar bij uw huisarts of zorgverzekering of u in aanmerking komt voor vergoeding.

specialistische-behandelingen-1