Acnebehandeling

Acne is de meest voorkomende huidaandoening vooral bij jongeren. Deze huidaandoening kan zich uiten in mee-eters, puistjes of onderhuidse talgbulten. Acne kan vele oorzaken hebben zowel van binnenuit (hormonen, voeding, stress) als van buitenaf. De acne huid kan heel goed behandeld worden door deze te reinigen met de juiste producten specifiek voor dit huidtype.
Meer informatie over acne en huidverzorging bij acne ? neem een kijkje op https://huidcomfort.nl/product-categorie/huidprobleem/acne/

Reinigende acne behandeling
De behandeling bestaat uit:

  • Huidanalyse
  • Oppervlakte reiniging
  • Diepte reiniging
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Verzorgende crème

Acne lift peeling

Voor de acnehuid is de peeling van Image Skincare heel geschikt. In overleg met de schoonheidsspecialiste wordt bepaald welke behandeling het beste past bij de huid.

Schoonheidssalon Suzanne is gespecialiseerd op het gebied van de acne huid en ingeschreven bij Anbos. Door mijn erkende specialisatie kunt u in aanmerking komen voor vergoeding. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar of huisarts.

I Peel – Image Skincare peeling

Bij Schoonheidssalon Suzanne kunt u terecht voor peelings. Er wordt gebruik gemaakt van het Amerikaanse merk Image Skincare. Dit merk biedt producten met actieve farmaceutische werkstoffen die voor huidverbetering zorgen.

Wat houdt deze peeling eigenlijk in?

Meestal denken we bij een peeling aan een crème met een “korrel”, maar deze peeling werkt op een heel andere manier. Peelings zijn gericht op huidverbetering, er wordt een dunne laag van de huid verwijderd door middel van fruitzuren waardoor oneffenheden als rimpels, acne of littekens vervagen. De peeling stimuleert de levende huidcellen waardoor het verouderingsproces vertraagt. Werkstoffen kunnen dieper in de huid worden opgenomen. De werkzame stoffen van een peeling zijn:

  • AHA’s, waaronder natuurlijke organische zuren en fruitzuren
  • BHA’s, waaronder salicylzuur uit de wilgenbas

Bij Schoonheidssalon Suzanne kunt u terecht voor level 1 & 2 peelings.

Elektrisch ontharen

Haargroei in het gelaat kan erg storend zijn en sociaal een belemmering. Er bestaan diverse methodes om overmatig haargroei te behandelen. Eén daarvan is elektrisch ontharen. Een methode die haargroei vermindert door middel van de diathermie en blend methode.

Wat houd elektrisch ontharen in? Een dun naaldje wordt langs het haartje in de haarfollikel gebracht. Terwijl het naaldje in haarfollikel zit geeft de schoonheidsspecialiste een beetje hoogfrequent stroom door het naaldje waardoor de haarwortel wordt vernietigd en het haartje los laat. Bij deze methode wordt haartje voor haartje behandeld. Er zijn meerdere behandelingen nodig voordat een gebied onthaard is. De duur van de behandelingen kan variëren van een half jaar tot 2 jaar. Deze methode is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Voorafgaand aan de behandeling vindt een intake plaats. Deze intake is noodzakelijk om de behandeling juist te laten verlopen.

Bij Schoonheidssalon Suzanne kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van de elektrisch onthaar behandelingen. Vraag ernaar bij uw huisarts of zorgverzekering of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Bindweefselmassage:
 
Zorg ervoor dat je huid in goede conditie blijft. Doormiddel van een bindweefselmassage zorgen we ervoor dat de doorbloeding gestimuleerd wordt maar ook de huidcellen geactiveerd worden.

De Signature face peeling

Peeling geschikt voor de gevoelige, droge, gedehydrateerde huid en een huid met rosacea. Door de hoge concentratie vitamine C wordt de huid beschermd en gestimuleerd collageen aan te maken. In kuurvorm geeft deze behandeling een huid verbeterend effect. De behandeling is inclusief een post treatment kit voor thuisgebruik.

specialistische-behandelingen-1